Extra Sorter av Savannah katter och kattungar: Imponerande Djur för ditt hus

Även om Savannah husdjur katter är något nytt och främmande husdjur, har olika typer av Savannah katter och kattungar funnits en tid nu. Den kvalificerande kriterium i enlighet med vilken deras klassificering är identifierad är deras gap från den första Serval och inhemska katt parning. En filial nummer anges att var och en av Savannah katter som fött, så att kommande ägare till sällskapsdjur ska vara medveten om vad man ska förbereda sig för när man köper en av dem. Denna speciella filial nummer är också avsedd för en konkurrenskraftig händelser, eftersom endast F1 katter är tillåtna att engagera sig i TICA tävling. Men exakt vad var och en filial nummer betyder och på vilket sätt kan de leda till olika typer av Savannah katter låter annorlunda än en annan?
F1 – Detta är den katt som har en inhemsk katt och en Serval som sin pappa och mamma. It normalt kommer att vara 50% Serval, men det kan också öka till 75% om den inhemska katten används för att korsa en annan F1 Savannah katt. I grunden är det den 1: a generationen av Savannah kattdjur som vanligtvis håller en hel del (nästan alla) av en Serval är fasetter och utseende. Dessa savanner är de största och mest vilda, trots att de fortfarande är i allmänhet älskvärda och pålitliga katter.
F2 – Just den typen av katt presenterar Serval som sin morfar och F1 Savannah katter som sin mamma och pappa. Det är dock ganska lik den Serval, som har 25% av gener i denna afrikanska katt. Det är fortfarande nästan som betydande och vild som en F1 Savannah.
F3 – Det har Serval som sin stora farförälder och har ca 12,5% av sitt blod i kroppen. Det är faktiskt den sista generationen tills helt identifierade och behöriga Savannah katt. Även om det är av mindre storlek jämfört med F1 tillsammans med F2 typer, ger detta ändå en ganska trevlig och intelligent husdjur.
F4, F5 & F6 – Alla dessa sorter är vanligtvis den högsta avsikt eller kanske det möjligen kan vara märkt det veritabla Savannah katter. Deras särskilda dimensioner är mindre och, av F5 generation kommer den manliga Savannah blivit färdig att replikera (även om det kvinnliga är bördig från generation F1).
Konstruktionen av Savannah katter och kattungar är vanligtvis distinkt från en generation till en annan. Även om F1 Savannah håller precis samma färgsättningar och layouter som en Serval, med ytterligare punkter och färre ränder, de nyare generationerna börjar byta sina speciella färger och införa extra ränder på deras päls.
För att nå det bästa beslutet, det är faktiskt mycket viktigt att erkänna, för varje Savannah katt generation, tillsammans med den grupp där katten är anslutna. Ofta Detta beskrivs till dig av Savannah ägare, men om du inte presenteras med denna information, så ska du frågar om mer information tills slutligen du vet allt du bör veta om denna ras av katt. Att känna till mer möjliggör att kunna ta hand om dem mycket bättre!
Om du är intresserad i Savannah kattungar, bör du kolla in dessa Savannah kattuppfödare.
Relaterade artiklar – katter, husdjur, djur, savannen katter,

Få Pet Hållare för billiga
Barn Adore husdjur och kan ofta be om att få ha ett husdjur
Pet Doors
PetCareRx Recensioner gör lätt för sällskapsdjur ägare att ta hand om den älskade lurviga familjemedlem.
Belöna din hund med Godis som är bra för honom
Hundar och åksjuka: Hjälp är på väg
Små Chicken House – Design The Perfect Small Chicken House
Halloween Försiktighetsåtgärder för djur
K9 Woofing Troubles – Varför är de Barking så mycket?
Ta hand om våra älskade husdjur
Vanliga sjukdomar hos svin, som du bör se upp för – Hålla Grisar Friska