Chihuahua valp utbildning, vad allt du behöver veta om träna din Chihuahua?

Chihuahua coachning kan visa sig vara en utmaning eftersom dessa valpar är diminutiv. Att bli mjuk tillsammans med Chihuahua kan vara en borde vara valparna blivit skrämda bekvämt. Bland uthållighet och tålamod, kan du också göra snabba utvecklingen i riktning mot träna din Chihuahua hund. Mild hund undervisningen är söt riktad sådan valpar om du vill tänka att arbeta med en välbalanserad hund. Circle kommer att genomföras med hjälp av tålamod och vänlighet och aldrig njuta av slående, sparkar eller slapping.

Även Chihuahua valpar är förnuftiga, de är en skrot krävande att träna trots att de har fallenhet för att lära sig raskt och professionellt. De valparna retorten ordentligt när du engagera konstruktiv förstärkning och ömhet under valpen läroplan. Om du inte t njuta av bästa Chihuahua valp utbildning, kunde de till slut gläfsande när du använder surrade kastade skäller.

En grundläggande systemet medan huset vägledning Chihuahua kräver att du använder Coop. Valpar kommer förmodligen inte landa sin egen plats då du kan begränsa dem i Coop och ta bort Chihuahua mot intervallet riktade utanförskap som i överblivna.

Aktning praxis kan vara ytterligare en viktig typ av valp praktik. Detta kan vara viktigt att du styra din valp beter sig i en ordentlig förändra när det gäller känslan när du använder de flesta individer ganska enkelt att inse. Nämnts ovan valpar kan vara riktigt possessiva med sina ägare och kan även ryta och morra på annat hundar och människor. Således gäller vägledning bör ingå med de grundläggande dog praktiken kärlek potta coaching, med hunden i ett försök att utrymmen som avslöjar förtroende som kommer alternativa varelser och andra människor och när hon gick på koppel.

Manners praktiken är avgörande för nästan varje valp så att den kan sluta med ett positivt tänkande om främmande verksamhet precis som såra, hoppade inom främlingar och mumsar ohälsosamma frågor. Oacceptabelt beteende inne i Chihuahua måste förbjudas tidigt i syfte att avvärja mer bekymmer. Greyhound hundar, lika människor ta en bra tid för dem att avsluta sin särskilda dålig rutin.

Dessutom mån Chihuahua temperament är besvärade, de är kända för extraordinära temperament. Dessa valpar leverera resultat eftersom följeslagare och så är erkänt att de är säkert företagsamma, stolt, stark och orädd. Den Chihuahua valpar vill skaffa dig en ömhet och ger liknande sätt till sin stolta ägare. När tas om hand med hjälp av mycket besvär och avgudar sådana greyhound hund är extremt bifogas, ville effektiv tillsammans med lojala.

Dessutom kunde de Chihuahuas bli riktigt hyperaktiva. De önskar valpar därefter morra en hel del efter att avvärja översvallande utbildas. Dessa skaffa dig en nöjd med lätthet och du kan även i verkligheten höra hans eller hennes centrum beats. I många, kanske Chihuahuas vara klokt greyhound hundar men de har tendensen att få klängig med sina ägare. Dessutom älskar att bli totala behandla och omsorg.

Vilket betyder, så att den kan vinna tillsammans med din Chihuahua valp coaching program, måste du vara säker med den lycka vi längtar efter och erbjuda den ett stort mått av komplimang varje gång förtroende slutför något utöver det vanliga och höger. I grund och botten det verkligen sägs att Chihuahuas kära komplimang och så ju mer du skatten dem, enklare de kommer att vara att träna.
Chihuahua valp utbildning är viktigt att göra det mer disciplinerade. Men för detta måste du veta om Chihuahua temperament och beteende först.
Relaterade artiklar – Chihuahua valp utbildning, Chihuahua temperament

Hundarnas Sängar, förståelse om deras patent
Vet olika typer av plast Dog Kennel Tillgänglig för din Pe
Sätt att bli fri från möss och loppor
Nya proteiner för foder till sällskapsdjur allergier
Blaptica dubia
Du skulle sluta spendera pengar på mattan städare och sluta ersätta saker som hunden har förstört. Du kan faktiskt se din hund vänta bredvid dörren när han / hon behöver gå ut för att använda toaletten. Nu, om du har din utvalda hund redan ligger en fråga innan du: Hur den här hunden följa mina kommandon? Tänk om han eller hon inte följer vad jag säger Du är antagligen träna din hund felaktigt, och du inte vet det. Det spelar ingen roll hur gammal din hund drar i kopplet – Känner du att din hund gick du när du kommer tillbaka från att gå din hund? Lär dig att lära din hund att sluta dra i kopplet tuggar på allt – Slutligen kunna stoppa hunden från att tugga på och förstöra allt du äger Mobbning Cats – Har du eller en granne har en katt som ständigt trakasseras av din hund? Lär dig att stoppa denna Fighting andra hundar – Är din hund aggressiv mot andra hundar, eller har en dålig vana att slåss med andra hundar? Lär dig att stoppa denna farliga vana Bitande Människor – Har din hund nafsa eller bita på andra människor? Lär dig att stoppa denna skrämmande vana att äta avföring – Har din hund äter avföring? Lär dig att stoppa denna äckliga vana Running Out dörren – Har din hund bulten ut genom dörren så fort den öppnas? Slutligen, att kunna stoppa detta har dåligt humör – Har din hund har dåligt humör? Lär dig att kontrollera och stoppa din hunds temperament problem Rädd för höga ljud – Har din hund blir rädd av höga ljud? Läs om vad som orsakar detta och hur man kan stoppa itPulling ut sitt hår – Är din hund att dra ut hans / hennes hår? Läs om vad som är fel, och hur man kan stoppa denna bitande själv / henne – Har din hund alltid verkar ha en plats där han / hon ständigt bita eller nafsa han / hon? Lär dig exakt vad de ska göra för att stoppa denna rätt utbildning Tekniker – Lär dig en korrekt och riktig utbildning tekniker så att din hund kommer att klart förstå kommandon och njuta av att lära nya.
Frontline Plus – den bästa förebyggande For The loppor och fästingar
Love Your Pet – lydnadsträning för hundar
Ledarhund Försäkringar
Även den lyckligaste hunden kan Grieve
Enkla strategier inbrott En Doggy