Chihuahua valp utbildning, vad allt du behöver veta om träna din Chihuahua?

Chihuahua coachning kan visa sig vara en utmaning eftersom dessa valpar är diminutiv. Att bli mjuk tillsammans med Chihuahua kan vara en borde vara valparna blivit skrämda bekvämt. Bland uthållighet och tålamod, kan du också göra snabba utvecklingen i riktning mot träna din Chihuahua hund. Mild hund undervisningen är söt riktad sådan valpar om du vill tänka att arbeta med en välbalanserad hund. Circle kommer att genomföras med hjälp av tålamod och vänlighet och aldrig njuta av slående, sparkar eller slapping.

Även Chihuahua valpar är förnuftiga, de är en skrot krävande att träna trots att de har fallenhet för att lära sig raskt och professionellt. De valparna retorten ordentligt när du engagera konstruktiv förstärkning och ömhet under valpen läroplan. Om du inte t njuta av bästa Chihuahua valp utbildning, kunde de till slut gläfsande när du använder surrade kastade skäller.

En grundläggande systemet medan huset vägledning Chihuahua kräver att du använder Coop. Valpar kommer förmodligen inte landa sin egen plats då du kan begränsa dem i Coop och ta bort Chihuahua mot intervallet riktade utanförskap som i överblivna.

Aktning praxis kan vara ytterligare en viktig typ av valp praktik. Detta kan vara viktigt att du styra din valp beter sig i en ordentlig förändra när det gäller känslan när du använder de flesta individer ganska enkelt att inse. Nämnts ovan valpar kan vara riktigt possessiva med sina ägare och kan även ryta och morra på annat hundar och människor. Således gäller vägledning bör ingå med de grundläggande dog praktiken kärlek potta coaching, med hunden i ett försök att utrymmen som avslöjar förtroende som kommer alternativa varelser och andra människor och när hon gick på koppel.

Manners praktiken är avgörande för nästan varje valp så att den kan sluta med ett positivt tänkande om främmande verksamhet precis som såra, hoppade inom främlingar och mumsar ohälsosamma frågor. Oacceptabelt beteende inne i Chihuahua måste förbjudas tidigt i syfte att avvärja mer bekymmer. Greyhound hundar, lika människor ta en bra tid för dem att avsluta sin särskilda dålig rutin.

Dessutom mån Chihuahua temperament är besvärade, de är kända för extraordinära temperament. Dessa valpar leverera resultat eftersom följeslagare och så är erkänt att de är säkert företagsamma, stolt, stark och orädd. Den Chihuahua valpar vill skaffa dig en ömhet och ger liknande sätt till sin stolta ägare. När tas om hand med hjälp av mycket besvär och avgudar sådana greyhound hund är extremt bifogas, ville effektiv tillsammans med lojala.

Dessutom kunde de Chihuahuas bli riktigt hyperaktiva. De önskar valpar därefter morra en hel del efter att avvärja översvallande utbildas. Dessa skaffa dig en nöjd med lätthet och du kan även i verkligheten höra hans eller hennes centrum beats. I många, kanske Chihuahuas vara klokt greyhound hundar men de har tendensen att få klängig med sina ägare. Dessutom älskar att bli totala behandla och omsorg.

Vilket betyder, så att den kan vinna tillsammans med din Chihuahua valp coaching program, måste du vara säker med den lycka vi längtar efter och erbjuda den ett stort mått av komplimang varje gång förtroende slutför något utöver det vanliga och höger. I grund och botten det verkligen sägs att Chihuahuas kära komplimang och så ju mer du skatten dem, enklare de kommer att vara att träna.
Chihuahua valp utbildning är viktigt att göra det mer disciplinerade. Men för detta måste du veta om Chihuahua temperament och beteende först.
Relaterade artiklar – Chihuahua valp utbildning, Chihuahua temperament

Lära sig tecken och varningsskyltar för Demodetic Mange eller kvalster skabb eller öronskabb och Cheyletialla jag
Ställa in en iller Cage
Köpställen ett Goose – Tips och Idéer
Beprövade metoder för att hjälpa dig att bota din ångest Dog Separation
Typer av engelska Träns
Fira jul med din hund och har en Woofy Holiday!
Kanarieöarna Finch Connection
Esther Faraci presiderade Ladies Spaniel klubben jaktprov i 17 år
Hundmat Nutrition – Hur man gör Sur din valp äter hälsosamt
Ändra din hunds lydnad problem för alltid
Upptäck hemligheten till utbildning din Bulldog